Spektakularan nastup: Dino Merlin i treći put napunio Arenu Varaždin

Radiosarajevo.ba
Spektakularan nastup: Dino Merlin i treći put napunio Arenu Varaždin
Evarazdin.hr / Dino Merlin priredio spektakl u Varaždinu
Dino Merlin je u subotu navečer po treći put napunio Arenu Varaždin do posljednjeg mjesta, i svims vojim fanovima priredio još jednu spektakularnu noć.

Merlinu je ovo bio već drugi koncert u Varaždinu u sklopu iste turneje „Hotel Nacional“, tokom koje širom svijeta još uvijek promovira svoj 11. studijski album iz 2014. godine, a zaista je teško razlučiti koji je od posljednja dva koncerta izazvao veći interes domaće publike, pišu hrvatski mediji.

"Divan je osjećaj biti ovdje sa vama već drugi put na istoj turneji", pozdravio je Merlin vjernu publiku i započeo koncert uspješnicom s posljednjeg albuma "Sve dok te bude imalo", nakon čega je, na iznenađenje publike, nanizao svoje hitove starijeg datuma: Laku noć moja mala barbiko, Kad čovjek voli ženu, Ne zovi me na grijeh, Umri prije smrti, Sve je laž...

"Danas kad sam prolazio gradom svi su bili užurbani i to me podsjetilo na Švedsku. Na jednu šetnicu gdje je stajala žena sa psima gledajući na sat, no kada je ugledala nas koji smo trebali proći - pomaknula se u stranu i sve nas vrlo srdačno pozdravila. Danas u svijetu ima hiljadu mogućnosti za obrazovanje, međutim vrlo malo je ljudi koji su naučili pristojnost, a upravo to sam povezao s Varaždinom. Možda je to staromodno, ali to je ljudska ultima", rekao je u svom prepoznatljivom stilu Merlin prenosi portal Evarazdin.hr

Podsjećamo, prvi put u karijeri najpopularniji bh. pjevač Dino Merlin održat će koncert u Dubaiju.

Koncert u Dubaiju održat će u Habtoor Grand Resortu 6. aprila.

U okviru svjetske turneje Merlin će od 13.  do 24. aprila nastupati u Australiji i na Novom Zelandu.

Nakon toga Merlin se u maju vraća u Istanbul gdje će održati koncert u Zorlu centru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije