Slatko / Snježna kraljica Hrvatske: Janica Kostelić čeka bebu

24. 10. 2018. u 08:54:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Proslavljena olimpijka, danas državna tajnica Središnjeg ureda za šport, Janica Kostelić je trudna. Jedna od najboljih skijašica svih vremena postat će majka, kako to neslužbeno doznaje Jutarnji list. Navode i da  početkom sljedeće godine iščekuje sinčića.

Očekivano, 36-godišnja Zagrepčanka presretna je zbog trudnoće. Bit će joj to i najljepši rođendanski poklon ako se termini poklope jer će Snježna kraljica Hrvatske 5. januara proslaviti 37 godina života, zbog čega se ujedno i FIS-ovo takmičenje na Sljemenu održava upravo u tom terminu.

“Osvojila sam ono što sam željela, čemu sam težila. Odluka nije bila teška. Danas živim kao u nekom crtiću... Među anđelčićima i vražićima. Vjerujem u sebe, znam što mogu. Radim stvari onako kako mi dođu. Puno putujem, skijam i dalje za svoj gušt, ljeti ronim, uzbuđenja u mom životu ne nedostaje”, izjavila je prije tri godine Kostelić u intervjuu za Jutarnji list.

Njen stariji brat Ivica sa suprugom Elin imao je već tada prvog sinčića, Ivana, kojem je tada bila godina dana.

Cijela porodica zaljubila se u mališana, pa tako i Janica. Upravo zato, neposredna kakva jest, bez puno razmišljanja, na pitanje novinara u istom intervjuu “Šta je smisao života?” brzo je uzvratila: “Imati djecu”. 

 Više pročitajte na portalu Jutarnjeg lista.

NEMA KOMENTARA