Sličnost je neupitna: Kylie Jenner iskopirala Severinu?

Radiosarajevo.ba
Sličnost je neupitna: Kylie Jenner iskopirala Severinu?
Foto: Instagram / Kylie Jenner

Pažnju javnosti svojom je izazovnom fotografijom koju je postavila na svoj Instagram još jednom privukla jedna od najmlađih svjetskih milijarderki - Kylie Jenner.

Odjevena samo u donje rublje, 22-godišnjakinja je pozirala omotana ružičastim konopcem. U atraktivnim pozama posebno je do izražaja došla njena nova frizura, odnosno iznimno dugačka kosa te bronzani ten. Vjeruje se kako su fotografije nastale u svrhu reklame za sada još javnosti nepoznatog proizvoda jedne od njenih kompanija.

Ova fotografija je hrvatskog modnog producenta Viktora Dragu podsjetila na kampanju koju je osmislio 2011. godine za Pirellijev kalendar čija je glavna zvijezda bila Severina. 

Pjevačica je tada pozirala u dvanaest različitih odjevnih kombinacija, a krajnji produkt bilo je sjajnih dvanaest crno-bijelih fotografija. Jedna od odabranih scena, koje su prema Viktorovim riječima bile nadahnute "pročišćenim pin up stilom", prikazuje pjevačicu odjevenu u donje rublje kako zavodljivo maše užetom.

Drago je svoja zapažanja podijelio na Facebooku gdje je uporedio Severinine fotografije s onom od Kylie Jenner. Uz iste je postavio opis: "Nešto što smo napravili prije 10 godina. Reciklaža (lijevo Severina 2010, desno druga djevojka 2020)".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije