Slavnoj glumici narkotici uništili lice: "Drogirala sam se i za vrijeme poroda"

Radiosarajevo.ba
Slavnoj glumici narkotici uništili lice: "Drogirala sam se i za vrijeme poroda"
Foto: Hello Magazine / Danniella Westbrook

Danniella Westbrook nekad je bila poznata po svojoj ljepoti, ali danas ova britanska glumica i televizijska ličnost izgleda stvarno izobličeno. Do toga ju je dovela ovisnost o drogi i brojne operacije.

Drogu je prvi put probala sa samo 14 godina, a nakon što je u 16. dobila ulogu u popularnoj seriji EastEnders, redovito je partijala po klubovima i šmrkala kokain zbog čega je ostala bez nosnog septuma koji je zbog kokaina potpuno istrunuo...

Zbog toga je većinu scena u sapunici snimala iz gornjeg ugla, tako da joj se ne bi vidjele nosnice, no nakon što su je na jednom eventu snimili iz malo drugačijeg ugla - istina je izašla na vidjelo, piše Index.hr.

Nakon toga je otišla na šestomjesečno odvikavanje od droge i podvrgnula se operaciji rekonstrukcije nosa. Nažalost, nije dugo ostala čista.

Danniella Westbrook - undefined

Foto: Hello Magazine: Danniella Westbrook

"Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Rodila sam na podu u kupaonici, a kad su počeli trudovi, povukla sam crtu kokaina. Bila sam u užasnom stanju, nitko mi nije mogao pomoći", ispričala je u jednom ranijem intervjuu.

Za Mirror je 2017. priznala da su joj godine drogiranja ostavile stravične posljedice.

"Trunu mi kosti lica i desni zbog droge, ali i zbog loše izvedene plastične operacije", rekla je.

Ove se godine na dodjeli televizijskih nagrada ipak pojavila s novim licem. Liječnici su joj od kosti rebra napravili nove jagodične kosti...

Danniella Westbrook - undefined

Foto: Hello Magazine: Danniella Westbrook

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije