Slavna Hurem poslala poruku Severini, pjevačica se oduševila

Radiosarajevo.ba
Slavna Hurem poslala poruku Severini, pjevačica se oduševila
Foto: Instagram / Printscreen

"Pozdrav, draga Severina! U vozu sam, pa iz tog razloga pričam tiho. Htjela sam ti reći da je moja velika, velika želja bila da budem na tvom večerašnjem koncertu u Beogradu, ali neću moći.

Upravo sad imam 24 sata za svoju kćerku i svoje roditelje, ovo je mojih 24 sata za porodicu i vrlo mi je nezgodno, ja ti se duboko izvinjavam i nadam se da će biti prilike za naše druženje u budućnosti.

Šaljem ti poljupce i energiju i sve najljepše želje za koncert, kojeg ću morati propustiti, ali se nadam da ću sljedeći put biti u blizini...", rekla je poznata turska glumica Meryem Uzerli, poznata po ulozi Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni", splitskoj pjevačici u videu kojeg je Severina objavila na svom Instagramu.

Severina je očito bila oduševljena time što joj je turska zvijezda poslala poruku, te je imala potrebu podijeliti video uz poruku: "Moja prekrasna Hurem. Toliko te volim! Hvala ti!'.

Severini su pratitelji reagirali oduševljeno.

Inače, Severina je njemačko-tursku zvijezdu opjevala u svom hitu "Hurem", što je očito povezalo dvije slavne žene.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije