Slavna glumica se razvodi i za to bi mogla dobiti 200 miliona eura

Radiosarajevo.ba
Slavna glumica se razvodi i za to bi mogla dobiti 200 miliona eura
Foto: CNN / Julia Roberts

Slavna holivudska glumica Julia Roberts, prema pisanju inostranih medija, razvodi se od svog supruga Daniela Modera nakon sedamnaest godina braka, piše Blic.rs.

Kako je anonimni izvor za inostrani magazin “National Enquirer” izjavio, Daniela bi razvod mogao da košta 200 miliona eura, zbog predbračnog ugovora koji je potpisao sa glumicom prije ulaska u brak.

Razlog svađe zbog koje je "pukla tikva" je proslava Julijinog rođendana na kojoj se glumica navodno smrtno naljutila na supruga.

"Julia je očekivala veliku proslavu za rođendan, a Deni je potpuno podbacio u tom segmentu, pa ga je optužila da mu uopšte nije stalo do nje. Svađa je brzo eskalirala u dreku a sve je kulminiralo tako što je Daniel istjeran iz njihovog zajedničkog doma", kaže izvor blizak paru.

Izvor je takođe naveo da je njihov brak godinama unazad na klimavim nogama, te da je Julia na sve načine pokušavala da spasi brak.

Kako dodaje, njihova ljubav ipak je imala rok trajanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije