Slavna glumica Salma Hayek ponosno pokazala sijede i lice bez šminke

Radiosarajevo.ba
Slavna glumica Salma Hayek ponosno pokazala sijede i lice bez šminke
Foto: Instagram / Salma Hayek

Slavne dame odlaze na raznorazne i skupocjene tretmane samo kako bi odgodile taj, za obične smrtnike, neizbježan proces, no Salma Hayek nije jedna od njih.

Iako je od početka karijere prati status seks simbola, glumica je odlučila stariti dostojanstveno, što je potvrdila i na svojem Instagramu selfijem bez šminke, na kojem je ponosno pokazala i svoje sijede vlasi te prirodnu, kovrčavu kosu. 

"Ponosna na svoje sijede", napisala je 52-godišnja glumica u opisu fotke na engleskom i španskom jeziku te u samo dan skupila gotovo pola miliona lajkova i hrpu komentara oduševljenih obožavatelja.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

"Jučer sam pronašla svoju prvu sijedu. Sada se osjećam puno bolje, hvala ti", napisala je jedna korisnica Instagrama, dok su je drugi obasuli komplimentima na račun njenog prirodnog izgleda.

Salma je svoju bujnu, prirodno kovrčavu kosu prvi put pokazala još 2017. godine, također na Instagramu, no tada je nosila make-up i prekrila je sijede.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije