Slavna glumica objavila vrlo čudan video: Britney spasi nas, đavo kontrolira svemir!

Radiosarajevo.ba
Slavna glumica objavila vrlo čudan video: Britney spasi nas, đavo kontrolira svemir!
PrtScr / Bizarno, Juliette, vrlo bizarno...

Pojedine slavne ličnosti skoro svakodnevno postave nešto vrlo čudno na društvene mreže, a tokom godina svjedočili smo nekim ozbiljnim "preletima". Recimo, cjelokupno prisustvo Brendona Urieja na društvenim mrežama je čudno, čudno i čudno...

A, sada u paletu čudnih možemo dodati i slavnu glumicu Juliette Lewis, koju prati glas "otkačene" žene "slobodnog duha" i to je dio njenog čuvenog šarma. Ona je također nevjerovatno talentirana glumica, pa je moguće da je ovo sve dio pripreme za neku ulogu i da se njeni fanovi ne bi trebali toliko zabrinuti...

Lewis je objavila nekoliko videa na Instagramu, a posljednji, koji traje 15 sekundi, prilično je šokirao sve koji su ga vidjeli i nisu zapravo ni sigurni šta gledaju - komentari idu od onog "tooo, upravo ovako izgleda ova godina" do "heroin loš, nikakav...".

Naime, nakon partijanja u autu uz muziku pjevačice Britney Spears, okreće se u kameru i počne galamiti i urlikati: "Možeš li nas spasiti Britney Spears? Možemo li biti spašenii? Božeeeeeeeee, zašto đavo kontrolira univerzum!?"

A, onda pleše. Znamo da smo vam objasnili otprilike šta se dešava, ali da biste precizno shvatili upitnike iznad glave svih koji su pogledali snimak, morate ga vidjeti i vi:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije