Slavna glumica nakon 8 godina progovorila: Zna se ko je otac mog djeteta

Radiosarajevo.ba
Slavna glumica nakon 8 godina progovorila: Zna se ko je otac mog djeteta
The New York Times / Cynthia Nixon

Osam godina zvijezda serije "Seks i grad", glumica Cynthia Nixon nije htjela otkriti identitet oca njenog sina Maxa kojeg je rodila njena supruga Christine Marinoni. No, ovih je dana jednom objavom na Instagramu konačno otkrila da je otac njenog sina kostimograf Michael Growler.

"Kada ti je tata kostimograf, a ti su uvijek htio biti Pennywise", napisala je 53-godišnja glumica uz fotografiju na kojoj Growler radi kostim za Noć vještica njihovom sinu Maxu.

Glumica i kostimograf poznaju se više od deset godina, a njihovo prijateljstvo počelo je dok su zajedno radili na predstavi Zečja rupa, za koju je glumica nagrađena i nagradom Tony.

Ta suradnja kasnije se nastavila i na snimanju dva filma "Seks i grad", a prije dvije godine opet su se vratili na pozorišne daske gdje su surađivali na predstavi Male lisice.

Growler je u braku s 60-godišnjim glumcem Williamom Bowersom kojeg Cynthia također zove Maxovim tatom. Cynthia i sindikalna aktivistica Christine vezu su započele 2004. godine, a zaručile su se 2009. Prije Christine glumica je 15 godina bila u vezi s Dannyjem Mozesom s kojim ima dvoje djece, kći Samanthu i sina Charlesa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije