Skandal u Britaniji: Objavljena knjiga o aferama muža kraljice Elizabete

Radiosarajevo.ba
Skandal u Britaniji: Objavljena knjiga o aferama muža kraljice Elizabete
Skandal svjetskih razmjera nastao je kada je u javnost isplivala knjiga o britanskoj kraljici Elizabeti i pikanterijama njenog braka s princem Filipom.

"Nije postojala lijepa žena u Filipovoj blizini s kojom nije flertovao. Ali, kraljici to nije smetalo, dala mu je otvorene ruke da se druži sa suprotnim polom. Te žene su njemu bile poput ljubimaca i igračaka"; napisala je Lady Colin Campbell.

Ova Britanka je napisala knjigu Kraljičin brak o Elizabeti II (92), u kojoj je otkrila detalje o seksualnom životu nje i njenog muža, princa Filipa (97). Ona je istaknula kako kraljica ima zdrav seksualan apetit i da je počela da ga zadovoljava kad se udala. Također tvrdi da joj Filip nikad nije bio vjeran te je stalno flertovao sa ženama, što njoj nije smetalo.

"Od djetinjstva do danas princ se okružio privlačnim, divnim ženama. Uvijek se ponašao neprimjereno", napisala je lady Campbell.

Dodala je da Filip voli društvo lijepih žena i veliki je zavodnik, a flertovao je i s njom.

Britanka tvrdi kako je princ uvijek imao „bliske prijateljice“ s kojima je išao u vožnje kočijom pa su se bavili raznim hobijima.

"Tako se zabavljao", istaknula je Campbell, koja tvrdi da se družila s kraljevskom porodicom.

Tvrdi da je kraljici njena sestra, pokojna princeza Margaret rekla da Filip ima aferu kako bi je uzrujala. Knjiga o seksualnom životu kraljice izazvala je negativne reakcije Britanaca, a Colin se od optužbi za izmišljenu knjigu brani da je samo iskrena.

"Znaju da sam iskrena i već neko vrijeme im je bilo poznato da sam napisala ovu knjigu. Sve što sam napisala je istina i to nije nikakva propaganda protiv monarhije", zaključila je ona za strane medije, piše Telegraf.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije