Sjećate li se Jade iz "Zabranjene ljubavi": Danas izgleda bolje nego ikad

Radiosarajevo.ba
Sjećate li se Jade iz "Zabranjene ljubavi": Danas izgleda bolje nego ikad
Foto: YouTube / Printscreen

Brazilska serija "O Clone", odnosno "Klon", koja je kod nas prevedena i kao "Zabranjena ljubav", prije 18 godina bila je hit u cijelom svetu, pa tako i Bosni i Hercegovini. 

Serija govori o mladiću koga je tajno klonirao njegov kum, a koji se zaljubljuje u prelijepu Marokanku iz stroge porodice, držala je gledaoce prikovane uz ekran.

Brazilska glumica Giovanna Antonelli, iako je snimala skoro čitavu deceniju proke toga, postala je velika zvokezda tek nakon serije "O Clone" i za nju su se reditelji bukvalno otimali, pa je svake godine radila najmanje na jednom projektu. Sve do 2012. kada je riješila da se povuče i posveti porodici.

Iako je u petoj deceniji života, i dalje izgleda jednako dobro kao što je pamtite.

Njen privatni život bio je veoma zanimljiv. Godine 1997. udala se za svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, publicistu Rikarda Medinu, ali su se razveli četiri godine kasnije, kada je ona počela da se zabavlja sa kolegom iz "Zabranjene ljubavi" Muriljom Benisijom. Krajem 2004. završila je u bolnici zbog saobraćajne nezgode, za koju je okrivila paparace, koji su je u stopu pratili. Na konferenciji za medije koju su tim povodom organizovali, ona i Muriljo otkrili su da čekaju bebu. Dječak Pjetro rođen je u Rio de Janeiru 24. maja 2005. Dvije godine nakon rođenja deteta, Antonelli i Benisio su se razišli.

Ubrzo nakon toga, Giovanna se udala za reditelja Leonarda Nogeiru, a njihove bliznakinje, Antonija i Sofija, rođene su 8. oktobra 2010.

Danas se popularna Jade bavi produkcijom, i izgleda fantastično -uvjerite se i sami:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije