Sharon Stone uživa na odmoru sa 20 godina mlađim frajerom

Radiosarajevo.ba
Sharon Stone uživa na odmoru sa 20 godina mlađim frajerom
Foto: SolarPix / Sharon Stone i Angelo Goffa

Sharon Stone ovih dana u Španiji uživa s 20 godina mlađim momkom, Italijanom Angelom Goffom.

Sharon (60) je prvi put viđena sa Angelom (41) u januaru ove godine, a od tada su potpuno nerazdvojni. Fotografi su ih uhvatili u Španiji kako uživaju na odmoru, a Sharon, iako u sedmoj deceniji, izgleda vrhunski. 

Angelo je mogul za nekretnine, a sa svojom odabranicom čest je gost ekskluzivnih odmarališta - no Sharon još uvijek ne želi govoriti javno o njihovoj vezi:

"Nikad nisam bila žena koja je vjerovala da će je muškarac definirati. Meni su rekli da, ako želim muškarca u životu, to ne bi bio 'aranžman', već aktuelno partnerstvo. A, to je teško naći", kazala je nedavno u intervjuu za magazin Gracija, kada su je pitali o vezi. 

Sharon je prethodno bila udata za TV producenta Michaela Greenburga i novinara Phila Bronsteina. 

Svoju zavidnu liniju Sharon objašnjava pilatesom i kružnim treningom, a kaže da voli i zaplesati. Također često ističe da ne jede procesuiranu hranu, kafein, šećer i alkohol- no, naglašava da voli meso i tamnu čokoladu. No, ovo izdvaja kao najvažnije - unutarnja ljepota:

"Za mene, najvažnija je unutarnja ljepota. Važno je imati filozofiju i način života koji vas drži u ravnoteži. Za mene je to budizam. Nešto što me vraća u sredinu, to je ključ za mir i ljepotu - unutarnji osjećaj forme i elegancije."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije