Severinina objava raznježila hiljade obožavatelja: „Hvala ljubavi i hvala Bogu“

Radiosarajevo.ba
Severinina objava raznježila hiljade obožavatelja: „Hvala ljubavi i hvala Bogu“
FOTO: Facebook / Severina

Severina je raznježila svoje obožavatelje najnovijom fotografijom koju je objavila na profilu na Instagramu, a na kojoj pozira sa suprugom Igorom Kojićem u elegantnom izdanju.

Naime, 47-godišnja Severina je odlučila na početku ove godine zahvaliti 32-godišnjem Igoru na svoj ljubavi koju joj daje i podršci koju joj pruža u svim životnim situacijama.

„Volim njegovo hrabro srce, njegov karakter, njegove osobine i osobnost. I zato što me uvijek čvrsto drži za ruku. I kad se penjem gore i kad padam. Hvala ljubavi i hvala Bogu“, napisala je Severina uz fotografiju.

„Predivni! Sretna Nova lavice, neka ti bude baš onakva kakvu zaslužuješ“, „Divni ste mi. I divna mi je vaša ljubav. I divna je ljubav koju Igor pruža tvom sinu. Vi vraćate vjeru u iskrenu ljubav, od srca vam želim sve najljepše“, „Savršen ste par“, „Predivni, blistaš Seve, ljubav iz tebe izvire ,božanstvena ženo“, „To je muškarac! Zaslužila si to, nama ženama fali da nas partner drži čvrsto za ruku kad smo na vrhu ili smo na dnu“, napisali su joj raznježeni obožavatelji u komentarima i ostavili joj hiljade i hiljade lajkova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije