Severina se opet “popeglala”: Lakat je zategnula, lice je pomladila

Radiosarajevo.ba
Severina se opet “popeglala”: Lakat je zategnula, lice je pomladila
Foto: 24sata.hr/Pixsell / Severina Kojić

Nakon što se pohvalila obožavateljima kako je smućkala koktel po svom ukusu, Severina Kojić (47) pozirala je fotoreporterima u šljokičastoj haljini dubokog proreza, piše 24sata.hr.

Vrckavo je šetala špicom u centru Zagreba i izmjenjivala poze, no na kraju ipak nije bila sasvim zadovoljna kako je ispala na fotkama pa je na svom profilu društvenih mreža “ispalila” uljepšane kadrove.

Severina se zaigrala photoshopom pa u odnosu na originalne fotografije s popodnevnog partyja, na kojemu se družila s Ivom Šulentić i majstoricom koktela Mihaelom Uršić, svojim je obožavateljima “servirala” svoju uljepšanu fotografiju.

Cijeli je kadar na Severininom Facebook profilu mutniji, a to se najviše ističe na njenom licu. Pjevačica je uklonila nepoželjni sjaj kože, a bore su manje vidljive dok neki obožavatelji komentiraju da ih gotovo ni nema. Također je obrađen i madež na bradi, koji je na “popeglanoj” fotografiji manje istaknut. Nesavršenosti na njenim ramenima, rukama i leđima potpuno su uklonjene.

Pokušala je prikriti i izgled kože na laktovima, koja se na retuširanoj fotografiji čini mnogo zategnutija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije