Severina otkrila koji joj je najveći strah

Radiosarajevo.ba
Severina otkrila koji joj je najveći strah
Foto: RTV SLO / Severina

Popularna hrvatska pjevačica Severina je u intervjuu na RTV SLO s novinarkom Vesnom Milek progovorila o privatnom životu i između ostalog otkrila koji joj je najveći strah.

U razgovoru je priznala da nikad nije previše voljela govoriti o sebi, čak je otkrila da ni kao dijete nije puno govorila.

"Teško mi je govoriti o sebi, to nisam nikad naučila. Meni su se stvari iz privatnog života uvijek činile suvišne na pozornici. Zato sam i intervjue smatrala suvišnima", rekla je pjevačica i dodala da je možda sad vrijeme da bude malo otvorenija.

Dotaknula se i teme odnosa s bivšim partnerima i borbe za skrbništvo nad sinom.

"Teško je u tim trenucima ostati pribran, ali trudila sam se. Mislim da se u tako teškim situacijama, protiv kojih se ne možete boriti ni kroz pravni sustav, jer institucije ponekad ne rade svoj posao, onda imate problem. Jedino što možete kad nema zrele komunikacije među ljudima je to ignorirati. Mislim da je zrela komunikacija uvijek moguća i treba na njoj raditi, no nekim ljudima je potrebno malo više vremena. Vrijeme uvijek odradi svoje. Dok ne dođe dobro vrijeme, moram proći kroz neke stvari koje su loše", rekla je Severina.

Ispričala je kako je shvatila da želi promijeniti uzorke ponašanja koje je naslijedila od vlastitih roditelja te da mora svakodnevno raditi na sebi kako ne bi bila nesretna.

"Svi smo mi djeca nesretnih roditelja. To se da ispraviti ako čovjek počne raditi na sebi, ako uključi svjesnost i prihvati odgovornost. To je zrelost", rekla je Severina.

Na pitanje koji je njen najveći strah otkrila je da nema straha od javnog sramoćenja.

"To sam već doživjela", rekla je osvrćući se tako na videouradak koji je procurio u javnost prije nekoliko godina, a ponovno je potvrdila da ga nije sama plasirala: "Bar bih se našminkala da sam mislila objaviti."

"Najveći strah mi je od ostavljanja, od napuštanja, i čini mi se da sam se uvijek trudila čak i nauštrb sebe zadržati ljude samo da ne budem ostavljena", priznala je na kraju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije