Severina otkrila: Izgubila sam dijete, ne namjeravam sada stati

Radiosarajevo.ba
Severina otkrila: Izgubila sam dijete, ne namjeravam sada stati
U jeku borbe s Milanom Popovićem za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, poznata hrvatska pjevačica Severina otkrila je emotivnu ispovijest.

Severina je gostujući na RTL-u rekla da više ne može šutjeti, te je otkrila kako je bila trudna i izgubila bebu jer je bila izložena stresu.

Popovića je, kako je ispričala, napustila zbog psihološkog maltretiranja, a on joj je, kaže, prijetio da će joj zagorčati život.

Severina je ispričala i kako Popović do Aleksandrove treće godine nije sina vidio tačno 18 mjeseci, te kako je na sudu i sam priznao da je mislio kako muškarac nije potreban djetetu u prvoj godini života.

"Ni večeras ga nije nazvao", rekla je vidno ljuta Severina koja nije krila da se ljuti na Popovića što se diči ravnopravnim roditeljstvom.

Pjevačica je rekla i kako odluku suda smatra nakaradnom, te je istaknula kako je mišljenja da su zakazali i centri za socijalnu skrb.

"Kad Milan Popović trinaest dana nije vratio dijete na adresu, ja sam apelirala na centar, oni su rekli da ja odem sama po dijete, a ja sam bila u stanju u kojem se nisam smjela izlagati stresu. Bila sam na umjetnoj oplodnji, a kasnije sam i izgubila dijete", priznala je.

Na kraju emisije Severina je poručila svim majkama da ne odustaju od pravde za svoje dijete, te je rekla kako sada kada je progovorila, ne namjerava stati.

Pogledajte šta je Severina rekla u RTL-ovoj emisiji na ovom linku.

Podsjetimo, donesena je privremena mjera po kojoj Severina 200 dana godišnje neće biti s Aleksandrom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije