Severina: Odluku suda ne priznajem, ali ću je poštovati zbog djeteta...

Radiosarajevo.ba
Severina: Odluku suda ne priznajem, ali ću je poštovati zbog djeteta...
Instagram / Severina

U pravnoj bitci oko skrbi za sina Severina Kojić (47) izgubila je spor s Milanom Popovićem (54). Sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. 

U intervjuu za Jutarnji list pjevačica je prvi put progovorila o novonastaloj situaciji:

Sud odlučio: Severina mora sina predati ocu

Sutkinja Tea Golub jutros je donijela privremenu mjeru i odlučila da sin Severine Kojić i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živi s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta, potvrdio je pjevačicin advokat Mate Matić koji je bio prisutan na današnjem čitanju presude, prenosi .

"Sve sam očekivala, ali samo ne ovo. Istina, bojala sam se, pogotovo nakon tog zadnjeg ročišta, i to iščekivanje odluke je bilo najgore, Ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživjela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, rijetko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je također jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom djetetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to što piše u toj presudi. To su samo neka slova i kao što je Tito rekao: Ne priznajem njihov sud, ali ću ga poštovati. Nema mi druge. Ničega se više ne bojim", rekla je Severina za Jutarnji list, koja je opet 'napala' sutkinju Golub i školu koju je njezin sin pohađao, prozivajući ih za pristranost.

Ona kaže da je prije svega ponosna na svoje dijete.

"Messi objavljuje sliku svoje djece na Instagramu, Luka Modrić, a meni je zabranjeno sudskom odlukom da objavljujem fotografiju sa sinom koji se smije na Instagramu jer to nekog boli, ali eto. Meni ne treba slava, mene svi znaju 30 godina i znaju me duže nego što traje garnitura pojedinih ljudi u ovim institucijama koji su dozvolili da se ovo dogodi. Ja jesam poznata, ali ja sam to postala zbog onoga što radim i volim to što radim, kao što to rade i Novak Đoković i Messi, koji također imaju djecu i s njima se pojavljuju u javnosti.  Ali, na mene se gleda drugačije. I sljedeći vikend imam koncert u Areni i moj sin je baš htio biti na tom koncertu i radovao se tome kad smo bili u Splitu. Bit će tamo puno druge dice, ali moj sin tamo neće moći biti",  dodala je pjevačica.

Više pročitajte OVDJE

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije