Severina iskreno o estetskim operacijama i uljepšavanju

Radiosarajevo.ba
Severina iskreno o estetskim operacijama i uljepšavanju
Instagram / Severina

U prvom broju magazina Appeal, koji se bavi temama iz svijeta estetike i ljepote, Severina Kojić progovorila je o svojim rutinama uljepšavanja, ali i o estetskim operacijama.

“Važnija stvar od kreme mi je prehrana, a koristim namjernice kupljene na placu. Bitno je hraniti se zdravo i tada će koža biti prekrasna. Izbacite za početak brašno, šećer i sol. Ja ujutro prvo skuham čaj od matičnjaka u koji stavim kapi ‘reishi’ gljiva i kapi maslačka. Pijem ga polako, kao kavu, koju sam prestala piti prošle godine. Zatim pojedem doručak, a to su pretežno jaja, volim ih u svim oblicima. Salate začinjavam bučinim i maslinovim, domaćim uljem. Jedem puno voća, sve vrste mahunarki”, kaže Severina.

Vrlo joj je bitan i "beauty sleep", a spava od 22 sata do 5 ujutro, piše Net.hr.

Pjevačica ne skriva da je išla pod nož i to s 20 godina te otkriva kako je zadovoljna s "popravkom".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

“S 20 godina operirala sam nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problema s disanjem poslije operacije, ne prije. Ali je ljepši nego moj rođeni. Što je, je”, zaključila je Severina za Appeal.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije