Seve, može fotka? Pjevačica na suđenju pozirala s fanovima

Radiosarajevo.ba
Seve, može fotka? Pjevačica na suđenju pozirala s fanovima
Severina Kojić (45) s nastupa u diskoteci u Njemačkoj jučer ujutro stigla je na ročište u Hrvatsku s Milanom Popovićem (51).

U hodniku ispred sudnice u kojoj ju je čekao Milan zaskočila su je dva muškarca koja su poželjeli selfie s pjevačicom. Seve je zastala i na brzinu pozirala pa odjurila u sudnicu uz riječi: "Moram ući unutra".

Nakon pola sata rasprava na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu bila je gotova. Popović i Severina su odbili dati izjave nakon ročišta.

"Evo me, sad mogu", rekla je Severina izlazeći iz sudnice dvojici muškaraca koji su u hodniku čekali početak svog spora. Muškarac je spremno pozirao dok ih je drugi slikao.  

Pjevačica i srpski milijarder susreli su se kod sutkinje Verice Nikić koja je u junu donijela privremenu mjeru da Severina 200 dana ne može vidjeti sina Aleksandra (5). Pjevačica se na odluku žalila, a onda je ukinuo splitski Županijski sud. Milan u tom sporu traži da sin živi s njim, da pjevačica plaća alimentaciju 3500 kuna, kao i da ona viđa dijete svake druge sedmice od srijede do nedjelje, prenosi 24 sata.hr.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije