Sedmomjesečni sin slavne blogerice hitno hospitaliziran

Radiosarajevo.ba
Sedmomjesečni sin slavne blogerice hitno hospitaliziran
Foto: Instagram / Chiara Ferragni
Chiara Ferragni smatra se najutjecajnijom blogericom na svijetu i jedna je od elitne grupe blogerica koja je uspjela izgraditi multimilionske poslovne imperije.

Njen Instagram profil već je nekoliko godina najjači u području mode, a sve je više prate i zbog beauty saradnje s utjecajnim brendovima.

Lijepa Talijanka sa suprugom, pjevačem Fedezom u martu ove godine dobila prvo dijete, sina Lea, a zbog zdravstvenog problema, morala je s malenim hitno u bolnicu.

Naime, kako je napisala, Leu je nakon rođenja ostalo plodne vode u ušima zbog čega bi mogao oglušiti. Kako se to ne bi dogodilo, Chiarra ga je odvela u bolnicu da mu se odstrani voda iz ušiju.

"Ovaj proces je bio vrlo jednostavan i brz te smo jako zahvalni da je sve dobro prošlo te da je on sada s nama kod kuće. Vidjevši toliko roditelja koji moraju svjedočiti teškim operacijama koje njihova djeca moraju prolaziti nisam mogla zaustaviti suze. Shvatila sam da se ne smijemo žaliti ako imamo zdravu porodicu. To je najvažnija stvar koja postoji", napisala je dirnuta blogerica pored fotografija na kojima sa sinom pozira u bolnici. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije