Saudijski milijarder je Rihannin novi momak

Radiosarajevo.ba
Saudijski milijarder je Rihannin novi momak
Strani tabloidi već neko vrijeme pišu o prekidu dugogodišnjeg prijateljstva između popularne američke pop pjevačice Rihanne i bivšeg modela Naomi Campbell.

Iako su bile prisne, što se pogotovo vidjelo na društvenim mrežama, prije nekoliko mjeseci zahladile su virtualne odnose. Odjednom su prestale pratiti jedna drugu, što je navelo na sumnju da više nisu bliske. 

Djevojke su to oštro opovrgnule, tvrdeći da su i dalje jako dobre prijateljice te da ništa nije narušilo njihov odnos.

Međutim, nakon što su u javnost procurile vrlo intimne fotografije Rihanne i njenog novog odabranika Hassana Jameela na bazenu privatne luksuzne vile, nije bilo teško za zaključiti šta se zapravo dogodilo u odnosu nekad vrlo bliskih prijateljica. 

Naime, saudijski milijarder prije Rihanne ljubovao je upravo s Naomi i manekenka sada nije nimalo oduševljena činjenicom da je bogati poduzetnik izabrao pjevačicu umjesto nje.

"Obje su jake žene. Niko ne zna tačno šta se dogodilo između Naomi i Hassana, ali niko ne voli biti drugi", rekao je jedan od izvora za britanski Daily mail.

O Rihanninom novom momku svi pričaju - pogledajte šta je do sada poznato o njemu:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije