Sarah Jessica Parker ponudila da igra Samanthu u nastavku "Seks i grada"

Radiosarajevo.ba
Sarah Jessica Parker ponudila da igra Samanthu u nastavku "Seks i grada"
Kim Cattrall odbila je da se pojavi u trećem nastavku filma "Seks i grad" te je planirano snimanje zbog toga trenutno stopirano.

Odustajanje Kim da igra Samanthu ,koja joj je donijela svjetsku slavu, rastužila je fanove i ekipu koja je radila seriju i dva filma.

Sarah Jessica Parker, producentica i jedan od glavnih likova u filmu i seriji, odlučila je da joj nađe zamjenu, a pojedine detalje o nastavku sage o četiri Njujorčanke Sarah je otkrila kod Ellen DeGeneres.

"Sada je period žalosti. Kada prođe taj proces, možda ćemo razmotriti da uradimo film bez Samanthe, a i ti bi mogla da je igraš", rekla je Sarah Ellen kojoj uloga na filmu “Seks i grad” ne bi bio prvi izlet u glumačke vode.

"To je tako JA. To je lik sa kojim se identifikujem. Ja sam seksi zvijer. Volim seks, često ga upražnjavam i pričam o tome", našalila se Ellen.

Sarah se požalila Ellen da joj ponestaje načina da odgovori na vječito pitanje o trećem nastavku filma.

"Zaista ne znam šta će se desiti", izjavila je Sarah.

Kim je odbila da igra Samanthu nekoliko puta jer smatra da je završila sa tim dijelom svoje karijere. Ona je izričita i ne želi da se pojavi u ulozi koja joj je donijela globalnu slavu čak ni za basnoslovni honorar.

Kim je, kako kaže, sada mnogo starija, i usredsređena na druge projekte na televiziji i filmu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije