Sansa se "izofirala" u live streamu: Uživala u elektronskom jointu

Radiosarajevo.ba
Sansa se "izofirala" u live streamu: Uživala u elektronskom jointu
Instagram / Maisie Williams i Sophie Turner

Prošlogodišnja izjava Sophie Turner, glumice koja je glumila Sansu Stark u seriji Game of Thrones, podigla je prilično veliku prašinu, ali ne zbog "spoilera" već zbog neobičnog priznanja o tome šta su ona i njena BFF na setu Maisie Williams (glumi Aryu Stark) radile u pauzama između snimanja, a to je - da su često pušile travu (?!).

U intervjuu za Vulture, Sophie je tada rekla: "Mi smo nekako 'same-svoje' na setu, pogotovo jer posljednjih godina spavamo zajedno u sobi. Ili kadgod smo zajedno u nekom gradu. Znale smo sjediti cijelu noć, jesti, gledati glupe snimke i pušiti travu."

Potom je brzo dodala: "Ne znam da li će me publicista ubiti zbog ove izjave. Uglavnom, napušimo se, napunimo kadu, sjedimo u kupki zajedno i šminkamo se. Zabavno je."

Da je Sophie Turner ljubitelj dima marihuane, slučajno je potvrdila u svom live stream videu u kojem se vidi kako puši sve popularniji "elektronski joint".

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije