Sandra Bullock otkrila zašto nikada nije snimala intimne scene

Radiosarajevo.ba
Sandra Bullock otkrila zašto nikada nije snimala intimne scene
Kako pišu američki mediji, glumica i oskarovka Sandra Bullock je u svom ugovoru stavila klauzulu da ne snima scene seksa.

Jedna od najbolje plaćenih glumica u Holivudu, 53-godišnja Sandra Bullock poznata je po tome što ne želi snimati intimne scene pred kamerom. I istina je da sve ove godine, koliko je aktuelna u svijetu filmske industrije, nikada se nije obnažila.

U okviru promocije novog filma Ocean's 8, Sandra je medijima otkrila da je imala specijalan zahtjev od reditelja i scenariste. Riječ je o klauzuli u ugovoru prema kojoj ne mogu tražiti od nje da snimi golišavu scenu, a razlog će vas poprilčno iznenaditi, prenosi B92

"Nisam tip osobe koja kaže: Snimat ću sebe tokom seksa zato što izgledam dobro. Nikada se nisam slikala i snimala u krevetu - ne želim gledati i razmišljati koja mi je dobra strana, kako šta izgleda, što znači - nećete ni vi", kazala je glumica za  Sunday Times magazin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije