Sam Mendes: Glumac koji će tumačiti lik Jamesa Bonda bit će…

Anadolija
Sam Mendes: Glumac koji će tumačiti lik Jamesa Bonda bit će…
/ Sam Mendes (buzz.ie)
Sam Mendes, režiser filmova "Spectre" i "Skyfall" o Jamesu Bondu, agentu 007, govorio je o glumcu koji će tumačiti ulogu najpoznatijeg tajnog agenta.

Mendes, kojem se pripisuje planetarni uspjeh filmova o Jamesu Bondu, nedavno je rekao kako više neće raditi na nastavcima ističući kako je spreman posvetiti se nečemu drugom.

"Odabir narednog agenta 007 isključivo je odluka producentice Barbare Broccoli, a ja želim raditi na nečemu drugačijem", rekao je Mendes.

U pripremi nastavka filma o Jamesu Bondu najviše špekulacija je upravo oko odabira glavnog glumca koji će utjeloviti lik tajnog agenta 007.

"Ne mogu garantovati ko će to biti, ali mogu zasigurno reće da će to biti neko neočekivan. To je ono u čemu je Broccoli sjajna", istakao je Mendes.

Poznatu filmsku rečenicu "Moje ime je Bond. James Bond", do sada je na velikom filmskom platnu izgovorilo šest glumaca i to Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan i Daniel Craig.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije