Ryan Reynolds otkrio tajnu sretnog braka s Blake Lively

Radiosarajevo.ba
Ryan Reynolds otkrio tajnu sretnog braka s Blake Lively
I Blake Lively i Ryan Reynolds uspješni su glumci kojima novi filmski projekti stalno pristižu. Unatoč tome imaju dvije kćerke i izgledaju ludo zaljubljeno nakon 6 godina braka.

Ovaj se par ne pojavljuje često zajedno na crvenom tepihu, ali kada to naprave onda se sve glave okreću za njima.

Reynolds je za People magazin otkrio tajnu njihovog uspješnog braka: "Nikada ne dopuštamo da nam se rasporedi snimanja poklapaju. Kada ja snimam film, Blake ne snima i obrnuto."

Ryan_Reynolds_Blake_Lively_EPA1.jpg - undefined

Dodao je kako su im djeca na prvom mjestu jer oboje dolaze iz velikih porodica i žele stvoriti pozitivno okruženje svojim kćerkama Ines i James.

Glumac je nedavno u intervjuu za New York Times otkrio da se bori s tjeskobom te da mu je porodica najbolji lijek. 

"Sjećam se kako bi mi prije ljudi dosađivali s fotografijama svoje djece i kako sam htio skočit kroz prozor kada bih vidio djecu na zaslonima na mobitelima. Međutim, od kada sam postao otac ne mogu prestati fotografirati svoju djecu i stalno ih pokazujem svojim prijateljima."

Ryanov novi film, Deadpool 2, upravo se počeo prikazivati u kinima, a Ryan priznaje da je puno sentimentalniji od Deadpoola. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije