Ruska pop zvijezda snimala se u kostimu na snijegu pa završila u bolnici

Radiosarajevo.ba
Ruska pop zvijezda snimala se u kostimu na snijegu pa završila u bolnici
Foto: Instagram / Olga Buzova
Ruska pop zvijezda završila je u bolnici nakon što je u Alpama na snijegu pozirala samo u oskudnom kostimu i čizmama.

Olga Buzova (33), bivša supruga ruskog nogometaša Dmitrija Tarasova, uživala je u luksuznom alpskom resortu Courchevel na jugoistoku Francuske. 

Popularna pjevačica i TV ličnost odlučila je iznenaditi vojsku od svojih 14,7 miliona fanova na Instagramu seksi fotkama u snijegu. "Uvijek sam željela napraviti takve fotografije, no u ovom slučaju nešto je pošlo po zlu", rekla je. 

Buzova je podijelila snimku na kojoj se vidi kako gazi po snijegu samo u čizmama, kostimu i sa skijaškim naočalama. U jednom trenu Buzova je gotovo pala, a žena koja ju je snimala počela se smijati i predložila joj da uzme jaknu, piše The Sun. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

No pop zvijezda, koja se proslavila u jednoj od najgledanijih ruskih serija Dom 2, bila je odlučna snimiti nekoliko fotografija na snijegu. Kako pišu lokalni mediji, Buzova je tad otišla u Rigu, gdje je trebala nastupati u pozorišnoj predstavi A Man In High Demand, no umjesto toga se razboljela i završila u bolnici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije