Rukama lovila obline: Nicki Minaj usred nastupa ispale grudi

Radiosarajevo.ba
Rukama lovila obline: Nicki Minaj usred nastupa ispale grudi
Foto: Profimedia / Nicki Minaj na nastupu ispale grudi

Reperica Nicki Minaj (35) je na festivalu Made in America u Philadelphiji imala energičan nastup što njena garderoba nije mogla ‘izdržati’. Dok je plesala na pozornici, iz njene minijaturne haljine s velikim dekolteom, ispale su joj grudi.

Nicki Minaj objavila vrući video: Za dan pregledan pet miliona puta

Uz kratku, baršunastu haljinu, Nicki je nosila i šarenu periku koja joj je padala na grudi. Nakon što je periku odmaknula, bradavice su "bljesnule". Kad je pjevačica shvatila što se događa, rukama je prekrivala grudi i nastavila s plesnim nastupom.

Greška se dogodilo vrlo brzo nakon što su počele kružiti glasine da je njena turneja s reperom Future (34) otkazana jer su se ulaznice slabo prodavale. Međutim, Nicki je rekla da je pravi razlog što nije imala dovoljno vremena za uvježbavanje.

"Najprije ću započeti evropski dio turneje, pa će ti datumi ostati isti, a američki dio turneje će krenuti u maju", objasnila je Nicki svojim obožavateljima.

Dodala je da se sve to dogodilo jer je odgodila objavu novog albuma, te završila pisanje i snimanje pjesama samo nekoliko sati prije nego je album ugledao svjetlo dana. Također, sada kada su se planovi promijenili, postoji mogućnost da Future neće biti u mogućnosti pridružiti se turneji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije