Ronaldova Georgina zaista uživa u ulozi majke

Radiosarajevo.ba
Ronaldova Georgina zaista uživa u ulozi majke
Iako tek očekuje svoje prvo dijete, lijepa odabranica Cristiana Ronalda već ima mnoštvo obaveza.

Tek su joj 23 godine i nije joj nimalo teško živjeti upravo takvim životom. Za razliku od mnogih djevojaka koje u tim godinama još uvijek razmišljaju samo o zabavi i karijeri.

"Ja sam porodična osoba. Volim djecu. Volim se okružiti osobama koji me nadahnjuju da budem bolja svaki dan. Volim osobe uz koje se mogu napuniti samo pozitivnom energijom", priznala je nedavno u kratkom intervjuu kojeg je dala za časopis Hola, a koliko je predana i odgovorna posvjedočio je i Cristiano kad ju je, u intervjuu za El Mundo, nahvalio i priznao kako ne može dočekati da im se rodi još jedna beba.

Prisjetimo se, Cristiano već dugo priča kako želi imati barem sedmero djece, pa se zapravo i ne trebamo čuditi da je za partnericu odabrao osobu kojoj savršeno leži uloga majke.

Primijetili su to i obožavatelji, a jedan od njih nije izdržao pa je pod posljednjom fotografijom koju je Cristiano objavio na svom profilu napisao:

"Impresioniran sam kako se ona trudna dobro snalazi s dvije male bebe. Tako je mlada, a tako zrela".

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije