Foto / Ronaldova Georgina plijenila pažnju u uskom kombinezonu

10. 06. 2019. u 22:34:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

I dok je Cristiano Ronaldo prošle nedjelje igrao s Portugalom protiv Holandije prvo finale UEFA-ine Lige nacija, na tribinama su ga bodrile dvije najdraže žene - djevojka Georgina Rodriguez i majka Maria Dolores dos Santos Aveiro.

Kao i uvijek, svi pogledi bili su na mladoj manekenki koja se za to posebno potrudila, pa je uskočila u uski bijeli kombinezon koji je odisao elegancijom, a fantastično je i naglasio njezinu besprijekornu liniju. Radi se o dizajnerskom komadu koji stoji nešto manje od 500 funti, no kada si djevojka jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta, ništa nije preskupo.

Ronaldova Georgina plijenila pažnju - undefined

Foto: Screenshot: Ronaldova Georgina plijenila pažnju

Španskoj ljepotici društvo je pravio i osmogodišnji Cristiano Jr., najstarije od četvero djece slavnog nogometaša, kojeg mu je rodila surogat-majka. Jedino biološko dijete, kćerkicu Alanu, rodila mu je upravo Georgina 2017. godine.

I Ronaldo junior već je pokazao zavidne nogometne sposobnosti na tatu, a čitavo se vrijeme nije odvajao od bake koja ga je nježno grlila. S druge strane, Georgina i Maria na tribinama su vrijeme provodile odvojene, a za nogometaševu mamu već se godinama šuška kako mu niti jedna sinova djevojka nikada nije bila dovoljno dobro, pa tako ni bivša Irina Shayk, ni sadašnja, iako svi akteri mudro šute kad je riječ o tome.

“Prvi put smo se sreli u Guccijevu dućanu u kojem sam radila kao asistent prodaje. Bila je to ljubav na prvi pogled s obje strane”, započela je Georgina nedavni intervju u kojem je pričala o svom odnosu s nogometašem.

“Nekoliko dana kasnije vidjeli smo se na eventu drugog brenda i tad smo mogli razgovarati u opuštenijoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja”.

Ronaldova Georgina plijenila pažnju - undefined

Foto: Screenshot: Ronaldova Georgina plijenila pažnju

25-godišnjakinja je i iskreno priznala kako se najsretnije osjeća kod kuće, a ako se pitate kako izgleda njezin dan, otkrila je i to.

“Budim djecu, slijede doručak i igranje s njima, zatim volim odspavati, pa otići u teretanu ili spa te završiti dan uz gledanje televizije s Ronaldom”.

NEMA KOMENTARA