Ronaldova Georgina na ljetovanju: Kako sve izgleda na Instagramu, a kako u stvarnosti

Radiosarajevo.ba
Ronaldova Georgina na ljetovanju: Kako sve izgleda na Instagramu, a kako u stvarnosti
PrtScr / Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez trenutno boravi u Grčkoj gdje uživa u prvim trenucima ljeta, a svojim obožavateljima na Instagramu otkrila je kako se provodi. Tako je objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira u bazenu, kao i video na kojem se druži s Cristianovim najstarijim sinom, Cristianom Ronaldom Juniorom.

Georgina je osmogodišnjaka povela na vodeni tobogan s kojeg su se spustili jedan po jedan, a Georgina je bila prva na redu. Svoj spust snimila je mobitelom, a snimku je objavila zajedno s fotografijom iz bazena.

"Instagram vs stvarni život", napisala je i tako pokazala dvije strane ljetnog odmora. Njena objava oduševila je mnogobrojne pratitelje te joj u pola sata donijela više od 900 hiljada lajkova.

"Od izazovne do slatkice", "Wow, kako si zgodna", "Cristiano je pravi sretnik s tobom", pisali su joj obožavatelji.

Inače, prije odlaska u Grčku Ronaldova obitelj imala je nekoliko razloga za slavlje, među kojima su njegovo osvajanje Lige nacija i drugi rođendan njihovih blizanca Eve i Matea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije