Ronaldo napustio Dubrovnik: Pogledajte kako se pozdravio sa osobljem

Radiosarajevo.ba
Ronaldo napustio Dubrovnik: Pogledajte kako se pozdravio sa osobljem
Foto: Instagram / Printscreen

Nakon produženog vikenda provedenog u Dubrovniku, Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez napustili su Dubrovnik.

U Hrvatsku su stigli u nedjelju, a odsjeli su u jednoj od najelitnijih vila u Dubrovniku. Večerali su u poznatim dubrovačkim restoranima te posjetili Lopud, s gdje god su se pojavili izazvali su veliku pažnju.

Čak je i njihov izlazak iz vile izazvao puno pažnje, a na snimci koju je snimio jedan korisnik Instagrama vidi se kako se Ronaldo srdačno pozdravlja s osobljem vile, dok je Georgina požurila ući u automobil.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Meillä loma @juttasurakka kanssa vielä jatkuu, toiset lähtee tästä hotellilta jo töihin.. #dubrovnik #ronaldo

Objavu dijeli Tomi Surakka (@tomisurakka)

U dubrovačku zračnu luku Ronaldo i Georgina sletjeli su privatnim avionom. Riječ je o Gulfstream G200 Galaxyju (EC-KBC) čija cijena prema pisanju Dubrovačkog dnevnika iznosi vrtoglavih 32 milijuna eura.

Avion doduše nije u njegovom vlasništvu, već ga je iznajmio po cijeni od 6.000 eura po satu.

Boravili su u jednoj luksuznoj dubrovačkoj vili u kojoj su prije njega noćile neke od najvećih svjetskih zvijezda poput Jamieja Foxxa, Elizabeth Taylor, Richarda Burtona i Sofije Loren. Taj elitni smještaj košta oko 7.000 eura dnevno, piše Index.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije