Rodni list malog Archieja otkrio šta su po zanimanju Harry i Meghan

Radiosarajevo.ba
Rodni list malog Archieja otkrio šta su po zanimanju Harry i Meghan
Foto: CNN / Princ Harry i Meghan Markle sa sinom

Britanska kraljevska porodica objavila je rodni list novorođenog sina princa Harry i Meghan Markle. Rodni list je otkrio da maleni Archie ipak nije rođen u kući, nego u bolnici Portland u Londonu. U rodnom listu naveden je datum Archijevog rođenja, ali i podaci njegovih roditelja, kao i njihova zanimanja.

Tako stoji da je otac malog Archiea Harrisona, princ Harry, odnosno Njegovo Visočanstvo Henry Charles Albert David, vojvoda od Sussexa. U njegovom zanimanju piše da je princ Ujedinjenog Kraljevstva.

U rubrici ''majka'' stoji da je ona Rachel Meghan, Njeno Visočanstvo, vojvotkinja od Sussexa. U zanimanju majke piše da je ona princeza Ujedinjenog Kraljevstva. 

"Daily Mail" piše da je Meghan htjela roditi kod kuće, ali budući da je termin ''prešišala'' sedmicu, bila je primorana ići u bolnicu. Podsjetimo, maleni Archie rodio se 6. maja ove godine, a roditelji su ga javnosti predstavili dva dana kasnije. Naknadno je objavljeno ime i prezime dječaka te informacija da beba nema kraljevsku titulu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije