Rodila djevojčicu u svom domu: Hilary Duff objavila emotivni video s poroda

Radiosarajevo.ba
Rodila djevojčicu u svom domu: Hilary Duff objavila emotivni video s poroda

Američka pjevačica i glumica krajem oktobra je na svijet donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Banks Violet Bair koju je dobila s partnerom Matthewom Komom. 

Nakon poroda, Hilary Duff (31) otkrila je da se porodila u vlastitom domu, što je sve popularniji trend u svijetu slavnih, a pjevačica se odlučila za porod u bazenu s toplom vodom. Njena malena slavi pet mjeseci pa je tom prilikom na svom Instagramu objavila emotivni video s poroda.

"Dugo sam razmišljala o tome hoću li objaviti ovaj video. Bilo je apsolutno divno i nagrađujuće (i šokantno) da nakon što sam rodila svoju djevojčicu smo se zagrlile, prvi puta ikada. U svojoj glavi sam mislila da mi želi reći da sam odradila dobar posao, 'hajmo ekipa, napravile smo to. Zajedno. Matt je bio tako miran i snažna podrška, a mama i sestra su navijale za mene i pružale mi podršku. Ne mogu vjerovati da je prošlo pet mjeseci!", dio je teksta koji je napisala ispod videa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije