Rihanna slomila srce Hassanu: Slavna pjevačica i arapski milijarder okončali vezu?

Radiosarajevo.ba
Rihanna slomila srce Hassanu: Slavna pjevačica i arapski milijarder okončali vezu?
Slavna svjetska pjevačica Rihanna i arapski milijarder Hassan Jamil (30) započeli su vezu sredinom prošle godine, te su u junu viđeni zajedno na odmoru u Španiji, no prema tvrdnjama pjevačicinih prijatelja ova veza je gotova.

"Dosadio joj je Hassan. Naravno, Rihanna mu je slomila srce. To je ono što ona radi, slama muškarcima srca", istakao je prijatelj pjevačice, prenosi Media Take Out.

Dodao je kako je samo dosada razlog prekida i da ne postoji nikakva skandalozna tajna. Hassan je najbogatiji muškarac s kojim je Rihanna bila u vezi, a prema magazinu Forbesu njegovo i bogatstvo njegove porodice se procjenjuje na 1.5 milijardi dolara.

Porodica Jamil je u Saudijskoj Arabiji osnovala profesionalnu fudbalsku ligu i nazvala ju Jameel liga te u njoj učestvuje 14 timova. Hassan je na čelu dobrotvorne ogranizacije koja nastoji iskorijeniti siromaštvo, poboljšati zdravstvo i obrazovanje te stvoriti kulturne i ekonomske prilike za ljude na Bliskom istoku.

Milijarder je 2016. bio u kratkoj vezi s manekenkom Naomi Campbel (48) zbog čega je ona "zaratila" s Rihannom te su se prestale međusobno pratiti na društvenim mrežama. Naomi i pjevačica nakon toga su prestale razgovarati. Iako Rihanna nikada nije potvrdila vezu s Hassanom, njen otac Ronald Fenti je komentirao kako mu je bitno samo da je njegova kćerka sretna.

"Jako je visok. Uvijek sam joj govorio da ne bude s nekim zabavljačem ili sportistom", rekao je Fenti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije