Ricky Martin objavio da sa mužem čeka četvrto dijete: Trudni smo!

Radiosarajevo.ba
Ricky Martin objavio da sa mužem čeka četvrto dijete: Trudni smo!
Instagram / Jwan Yosef i Ricky Martin

Pjevač Ricky Martin objavio je sretnu vijest. Sa suprugom Jwanom Josephom čeka četvrto dijete.

“Moja porodica je ovdje. Jwane, volim te, kao i svoje predivne blizance Valentina i Matea, i oni su ovdje. Volim vas svim srcem, vi ste moja snaga, inspiracija i motivacija”, rekao je pred mnogobrojnom publikom u Washingtonu tokom preuzimanja nagrade koju je primio zbog zalaganja za prava LGBTQ zajednice i filantropije.

Ricky Martin objavio prvu fotografiju svoje kćerke: Svjetlo mojih očiju

Nakon toga je spomenuo osmomjesečnu kćerku Luciju, koju smatra “svjetlošću života”.

"Usput, moram objaviti da smo trudni. Čekamo. Volim velike porodice", dodao je na opće oduševljenje publike koja je glasno zapljeskala.

Njihova kćerkica rođena je na Badnji dan 2018. godine, a prošlog mjeseca prvi put su je pokazali javnosti.

"Želim još četiri para blizanaca. Volio bih da imam veliku porodicu, ali puno se toga sada događa, puno posla, vjenčanje… Prvo ćemo dovesti sve u red, a onda odlučiti kada smo spremni za još djece”, rekao je Martin novinarima na crvenom tepihu uoči dodjele Zlatnih globusa.

Martin i Joseph su se upoznali na Instagramu, piše Index.hr. Počeli su da se zabavljaju 2016. godine, a pjevač je u novembru iste godine zaprosio slikara i umjetnika kojeg je odabrao za svog životnog saputnika. Osim Lucije, zajedno odgajaju i 11-godišnje blizance.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije