SAD / Zastrašujući detalji ubistva repera Nipsya: Ubice nisu pazile ni na djecu

01. 04. 2019. u 16:49:00 Radiosarajevo.ba

Shares:18

Američki rep muzičar Nipsey Hussle, rođen kao Ermias Joseph Ashedom, ubijen je u noći između nedjelje i ponedjeljka u Los Angelesu 33. godini. Kako tvrde izvori s mjesta zbivanja, u repera je ispaljeno šest metaka, a u trenutku nesreće, pored njega se nalazila njegova četvorogodišnja kćerka.

Prema podacima policije, on i još dvojica muškaraca ranjeni su u pucnjavi koja se dogodila jutros oko 3.20 ispred Hussleove radnje "Marathon store".

Iz policije je rečeno medijima da se traga za muškarcem u dvadesetim godinama, za koga se sumnja da je prišao Ermiasu i otvorio vatru, a potom pobjegao u automobilu kojim je upravljala neidentifikovana žena.

Nezvanični izvori su prenijeli da se radi o obračunu kriminalnih bandi i da je Ermias bio povezan sa Kripsima. Naime, on se i na Facebooku izjašnjavao kao posvećeni član Rolling sixty kripsija, ulične bande koja je osnovana u Los Angelesu sredinom sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Da je imao neprijatelje reper je sam potvrdio. On je svega nekoliko sati prije nesreće postavio twvit: "Imati neprijatelje je blagoslov".

On je i ranije govorio o tome.

"Odrastao sam u kulturi bandi. Živjeli smo u ratnoj zoni, gde su ljudi umirali u blokovima. Svi su postali pomalo otporni na to", izjavio je 2018. godine u jednom intervjuu, piše b92.

NEMA KOMENTARA