Razvod iz snova: Naomi Watt šeće pse bivšeg partnera dok je on na putovanju

Radiosarajevo.ba
Razvod iz snova: Naomi Watt šeće pse bivšeg partnera dok je on na putovanju
Twitter / Naomi Watts/Foto: Allan Bregg / SPLASH NEWS
Američku glumicu Naomi Watts (48) fotografi su uhvatili u opuštenoj šetnji pasa i to ne njezinih, već onih koje je udomio njezin bivši partner.

Iako već godinu dana ne žive zajedno, holivudski glumci i dalje zajednički brinu o dvojici sinova i složni su u svim odlukama vezanim uz porodicu.

Pa tako, Liev Schreiber nije dugo morao tražiti ko će pričuvati šestomjesečne psiće dok je on izvan grada, tu je bila njegova bivša partnerica Naomi Watts.

Njegovi novi ljubimci su prošli svašta - spašeni su iz američkog grada Houstona koji je pogodio uragan Harvey, a nakon toga završili su u azilu u New Jerseyju. Glumac, koji će u oktobar navršiti 50 godina, usvojio ih je tokom emisije Live! With Kelly and Ryan, a njegovu odluku morala je odobriti i bivša životna partnerica te sinovi Sasha (10) i Samuel (8) - oni su se u emisiju uključili putem FaceTimea.

Čini se kako psićima nije nimalo mrsko biti kod holivudske glumice dok njihov vlasnik boravi u Los Angelesu gdje je posjetio dodjelu nagrada 2017 Creative Arts Emmy - veselo su trčkarali oko privremene vlasnice. A i ona je uživala s njima. Iako su se nakon 11 godina zajedničkog života razdvojili, glumica je pokazala kako je njihova veza jača nego ikad.

 

A post shared by Liev Schreiber (@lievschreiber) on

 

Naomi Watts/Foto: Allan Bregg / SPLASH NEWS - undefined

Naomi Watts; Foto: Allan Bregg / SPLASH NEWS

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije