Razdor među sestrama: Khloe Kardashian nije pozvana na "Met Galu", a ovo je razlog

Radiosarajevo.ba
Razdor među sestrama: Khloe Kardashian nije pozvana na "Met Galu", a ovo je razlog
Instagram / Kim Kardashian, Kris Jenner, te Kylie i Kendall Jenner

Jedan od najvažnijih njujorških modnih događaja, "Met Gala" okupio je najpoznatija imena iz svijeta muzike, umjetnosti i mode. Događaj je osnovan još 1948., a u ponedjeljak je proslavio 71. godišnjicu.

Zvijezde se trude svake godine što bolje interpretirati temu zabave, a njihove odjevne kombinacije su pak glavna tema u medijima.

I ove godine u centru pažnje bila su najpoznatije sestre Kardashian-Jenner koje su brojne obožavatelje šokirala svojom pojavom...

Naime, Kim Kardashian, Kris Jenner, te Kylie i Kendall Jenner su se pojavila na ovogodišnjem "Met Gala" okupljanju, ali ono što je izazvalo pažnju svjetskih medija jeste informacija da pozivnicu za ovaj događaj nije dobila njihova sestra Khloe jer se nalazi na "C listi jet setera".

Kako piši američki tabloidi, s obzirom da je Khloe ostala doma "da liječi tugu i bol jer ne pripada samoj kremi showbiza" podršku joj je među zidovima doma davala sestra Kourtney, koja iz principa nije otišla na "Met Galu" iako je imala pozivnicu.

Da li će odlazak jednog dijela porodice Kardashian-Jenner na najvažniji modni događaj godine, dok je drugi ostao u kući izazvati probleme u najslavnijem klanu uskoro će svijet saznati....

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije