Nema više ljubavi: Raskinuli Damir Džumhur i Dejana Živković

Radiosarajevo.ba
Nema više ljubavi: Raskinuli Damir Džumhur i Dejana Živković
Prema nezvaničnim informacijama od prijatelja bliskih najboljem teniseru Bosne i Hercegovine Damir Džumhur raskinuo je ljubavnu vezu sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković.

Ova vijest stigla je nakon rutinske Džumhurove pobjede na ATP turniru iz serije 250 u francuskom Montpellieru, čime se plasirao u četvrtinu finala ovog turnira.

Na ovo ukazuje i činjenica da je nakon više od pola godine veze Dejana sa svog Instagram profila obrisala sve zajedničke fotografije donedavno zaljubljenog para. Na taj način, vjerovatno, stavila je tačku na vezu koja je bila jedna od najzanimljivijih za cijelu javnost.

Prema informacijama koje je Radiosarajevo.ba nezvanično saznao, do raskida je došlo nakon Australian Opena, gdje je Damir zaustavljen u trećem kolu nakon poraza od Rogera Federera.

"Ova informacija je tačna. Dejana i Damir više nisu zajedno. Ipak, on je trenutno na europskoj turneji i smatra da mu je tenis mnogo važniji, te se dobro nosi sa prekidom", potvrdio je naš izvor.

Podsjećamo, prve zajedničke fotografije Dejane i Damira procurile su početkom jula 2017. godine, a uskoro je obznanjeno da je njihova veza počela mjesec dana ranije. Dejana je bila njegov vjerni pratilac na brojnim turnirima tokom prošle godine, kada je Džumhur napravio historijske uspjehe za bh. tenis, te su mnogi isticali kako je ona "krivac" za sjajne partije bh. tenisera.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije