Zaintrigirala javnost: Putinova ljubavnica se na izborima pojavila s prstenom

Radiosarajevo.ba
Zaintrigirala javnost: Putinova ljubavnica se na izborima pojavila s prstenom
YouTube / Printscreen
Putinova navodna ljubavnica, a prema nekim izvorima i moguća supruga predsjednika Rusije, lijepa gimnastičarka Alina Kabajeva snimljena je kako glasa na izborima u toj zemlji.

Lijepa Ruskinja pojavila se u elegantnom izdanju s prstenom na ruci, za koji mnogi nagađaju da je vjenčani i nije skidala osmijeh s lica, prenosi Alo.rs.

Tridesetčetverogodišnja sportistkinja je pokazala pasoš, na šta joj je jedna od radnica u izbornoj komisiji rekla: "Čekali smo vas, a vi nikako da dođete...", aludirajući na to kako se nije pojavljivala prethodnih godina na izborima.

Kabajeva je zatim ženu zamolila da je podsjeti kako da popuni i gdje da ubaci listić, te s osmijehom napustila biralište. Nije htjela otkriti za koga je glasala, ali moglo se naslutiti o čemu je riječ.

"On će sigurno pobijediti", rekla je kratko.

Već deset godina mogu se čuti glasine da su Putin i Alina ljubavnici, a ona se od 2008. godine nije u javnosti mogla vidjeti s nekim muškarcem. U nekoliko navrata viđena je s prstenom na ruci, no nikad nije zvanično potvrđeno da je ona ruska prva dama.

U septembru prošle godine krenule su špekulacije da su se i vjenčali, a postoje i tračevi da zajedno imaju djecu.

Putin se 2014. godine razveo od supruge Ljudmile.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije