Prvo je zavela najvećeg zavodnika svijeta, a onda se okrenula sinu bogataša

Radiosarajevo.ba
Prvo je zavela najvećeg zavodnika svijeta, a onda se okrenula sinu bogataša
Instagram / Nina Agdal
Danska manekenka Nina Agdal (26) koja je široj javnosti postala poznata kao bivša djevojka čuvenog zavodnika Leonarda DiCaprija danas je popularnija nego ikad, a često je tema svjetskih medija.

Nakon što Nina nije uspjela da ukroti Leonarda, bacila se u zagrljaj Jacku Brinkley Cooku, a par je zajedno više od godinu i po dana.

Da im cvjetaju ruže dokaz su brojne fotografije na društvenim mrežama na kojima vidimo koliko je često par zajedno i da im niko drugi nije potreban za sreću.

A pored Jacka, Nina je očigledno osvojila i nejgovu slavnu mamu, s obzirom da se često druže, čak i izlaze zajedno.

Nedavno je ova manekenka objavila fotku sa romantičnog sastanka, napisavši da je srećna što može da bude ono što jeste pored svog partnera.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

"Sinoć sam bila na sastanku sa Jackom i htjela sam da izgledam seksi. Dobar je osjećaj biti u vezi u kojoj se uvijek osjećaš prijatno", napisala je ona.

No, tu su se stvari zahuktale - ubrzo joj je jedan od pratilaca proučio: "Budi iskrena. Da on nema para, nikada ne bih bila sa njim".

"Vjerovatno ne bih", kratko je odgovorila ona, ne upuštajući se u raspravu, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije