Prva dama SAD-a blista: Melania zasjenila Trumpa u sjajnoj kombinaciji

Radiosarajevo.ba
Prva dama SAD-a blista: Melania zasjenila Trumpa u sjajnoj kombinaciji
Elegantna prva dama SAD-a, Melania Trump dobro je poznata po svojem modnom stilu koji redovito ostavlja bez daha

Gdje god da se pojavi, pogledi prate ovu lijepu bivšu manekenku s nepogrješivim osjećajem za stil.

Ljubiteljica ženstvenih outfita koji laskaju njezinoj fantastičnoj liniju, ponovno je sve ostavila bez daha prilikom dolaska u Palm Beach, na Floridu gdje se tročlana obitelj Trump - Melania, Donald i Barron - uputila na vikend.

Ovog se puta Melania odlučila za jednostavnu haljinu A-kroja duljine do ispod koljena i crni klasični kaput sa zanimljivim detaljem: podstavom leopardskog uzorka. Odličan outfit upotpunila je moćnom torbom i stiletticama, zaokruživši još jednu vrlo uspjelu modnu kombinaciju.

Iako se ovih dana puno pisalo o knjizi "Vatra i bijes: unutar Trumpove Bijele kuće" autora Michael Wolff, koja je podignula veliku medijsku prašinu, a koja propituje mentalnu sposobnost Donalda Trumpa za obavljanje dužnosti prvog čovjeka SAD-a, predsjednički je par izgledao dobro raspoložen dok su mahali okupljenima u zračnoj luci na Floridi.

Inače, u knjizi se ukazuje na Trumpovu nesposobnost koncentracije, gubitak pamćenja i sklonost televiziji kao glavnom izvoru informiranja.

Nastala je na temelju izjava predsjednika i njegovih oko 200 savjetnika tijekom 18 mjeseci izborne kampanje i nakon izbora. Donald Trump je odbacio navode iz knjige objavljene kao gomilu "laži, krivih interpretacija i nepostojećih izvora".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije