Prva dama očajna: Melania nesretna, nije ovo željela

Radiosarajevo.ba
Prva dama očajna: Melania nesretna, nije ovo željela
EPA / Arhiv
Dok Donald Trump uživa u moći i vlasti kao predsjednik Amerike, njegova supruga Melania bori se s ulogom prve dame i odgovornosti i dužnostima koje joj je ta uloga donijela.

To su otkrili za Us Weekley izvori bliski prvoj dami.

"Ovakav život nije bio njen san. To je bio Donaldov san i Melania se ne zna nositi s ovom situacijom", rekao je prijatelj obitelji Trump i stilist Phillip Bloch.

Njen život nije tipičan za jednu prvu damu. Naime, dok je njen suprug u Bijeloj kući ona je u New Yorku 'zarobljena' u velebnom penthouseu.

" Ona je 1996. godine došla u Ameriku kako bi izgradila modnu karijeru, nije joj namjera bila da postane prva dama. Očajna je, nesretna je zbog toga u što joj se život pretvorio", kaže izvor blizak Trumpovima.

Od inauguracije Melania nije bila u Bijeloj kući i nije priredila nijedan prijem u Bijeloj kući dok je njena prethodnica, Michelle Obama prvoj sedmici mandata svog supruga u Bijeloj kući održala dva prijema.

Melaniji teško pada što je stalno pod nadzorom tajnih službi i što više ne smije ni sina voziti u školu već taj posao obavljaju agenti tajne službe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije