Procurio video: Ben Affleck od voditeljice tražio da vodi intervju u toplesu

Radiosarajevo.ba
Procurio video: Ben Affleck od voditeljice tražio da vodi intervju u toplesu
Holivudski glumac Ben Affleck našao se još jednom u središtu medijske pažnje, no sve češće su razlozi privatne, a ne profesionalne prirode.

Prvo je u javnost procurio video u kojem Affleck neprimjereno za grudi hvata bivšu voditeljicu a danas glumicu Hilarie Burton zbog čega se javno ispričao, no uslijedio je i drugi video u kojem kanadsku voditeljicu, koja mu sjedi u krilu, nagovara da odrade razgovor u toplesu. Treća optužba stigla je s Twittera.

"Zar ne misliš da bi se gledateljima više svidio intervju ako ga odradiš u toplesu", pitao je Affleck. U istom objavljenom isječku glumac se neprimjereno našali na račun osoba s cerebralnom paralizom.

I dok je Hilarie Burton potvrdila da ju je Affleck napastvovao te da se osjećala strašno neugodno, voditeljica Vanessa Media iz drugog videa rekla je za Hollywood Reporter da je sve bila samo predstava:

"Morate shvatiti da odrađujemo na desetke ovakvih intervjua. Ovaj je bio za show kojemu sam producent i nisam bila nikakva žrtva. Kad su se kamere upalile, mi smo se upustili u predstavu. Čim bi se kamera ugasila, ničega više nije bilo. Ni u jednom trenutku me nije neprimjereno dodirivao. Odnosio se prema meni s poštovanjem, moram naglasiti", rekla je ona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije