Procurile poruke koje je najbogatiji čovjek svijeta slao ljubavnici

Radiosarajevo.ba
 Procurile poruke koje je najbogatiji čovjek svijeta slao ljubavnici
Worldupdateus.info / Jeff Bezos sa suprugom MacKenzie i ljubavnicom Lauren Sanchez

Jeff Bezos, najbogatiji čovjek na svijetu i osnivač Amazona, svojoj ljubavnici Lauren Sanchez slao je erotske poruke i golišave fotografije.

No, to nije sve. Vodio ju je na skupe večere i luksuzna putovanja privatnim avionom čija se vrijednost procjenjuje na 60.000 eura, prenosi The Sun.

Dvostruki život iza leđa svoje supruge, spisateljice MacKenzie Bezos, vodio je osam mjeseci, nakon čega je za njegovu aferu saznao cijeli svijet.

"Želim te mirisati, želim disati u tebe. Želim te čvrsto držati. Želim ljubiti tvoje usne. Volim te. Zaljubljen sam u tebe. Volim tebe, živahnu djevojku. Pokazat ću ti to svojim tijelom, svojim usnama i očima, vrlo skoro”, stoji u jednoj poruci. 

Naime, magazin National Enquirer, koji ih je pratio mjesecima, objavio je vijest o skandalu, a par se sada razvodi.

Jeff bi ovu aferu mogao skupo platiti. Osim što je izgubio suprugu, mogao bi ostati i bez velikog dijela svoje imovine. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 120 milijardi eura, a kako će ono biti podijeljeno između njega i MacKenzie, još se ne zna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije