Procurio snimak na kojem Angelina opisuje svoj ulazak u Iluminate

Radiosarajevo.ba
Procurio snimak na kojem Angelina opisuje svoj ulazak u Iluminate
/ AA
Samo nekoliko dana nakon što je Hollywoodom odjeknula vijest o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta, u javnost je procurio snimak iz Angelinine prošlosti.

Riječ je o snimku koji je nastao 1999. godine, dok je glumica imala samo 23 godine. Na snimci Angie govori o procesu učlanjenja u sektu Iluminata kojoj su se pridružile brojne poznate osobe. U svom svjedočanstvu otkriva jezive detalje koji prolaze svi neposredno prije ulaska u zajednicu uključujući silovanja i mučenje.

"Mnogi to miješaju sa sado-mazohizmom. Vezan si jer te nešto mora držati, za nešto se moraš boriti, nešto od čega podivljaš", otkriva u zastrašujućoj snimci.

Ovom kultu nije se pridružila samo Angelina Jolie. Već godinama nagađa se o brojnim slavnim osobama koje su se pridružile Iluminatima kako bi dobili moć i ostvarili uspjeh.

Među poznatim imenima koja su se priključila sekti često se spominju najveća imena svjetske muzičke industrije, među kojima su i Beyonce, njen suprug Jay Z, Rihanna i Lady Gaga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije