Princeza Kate plesala na londonskom Paddingtonu

Radiosarajevo.ba
Princeza Kate plesala na londonskom Paddingtonu
Kate, vojvotkinja od Cambridgea živahno je plesala s Medvjedićem Paddingtonom jučer na londonskom kolodvoru, pojavivši se drugi put u javnosti nakon što je objavljeno da je treći put trudna i da trudnoću podnosi vrlo teško zbog trudničke hiperemeze.

Simptomi hiperemeze su jako povraćanje koje rezultira dehidracijom, ketozom i gubitkom težine od čega je princeza patila i u prvim tromjesečjima prvih dviju trudnoća.

Na Paddington je stigla u pratnji supruga Williama i šogora, princa Harryja. Ondje su se okupila djeca iz humanitarnih udruga čiji rad kraljevska trojka podupire.

Članovi kraljevske porodice družili su se s ekipom filma Paddington 2, nastavka filmske adaptacije priče o slavnome medvjediću, koji je postao dio britanske kulture i zaštitni znak Velike Britanije, prenose mediji. 

Glavna zvijezda događanja na kolodvoru bio je glumac odjeven u kostim medvjedića s kojim je dobro raspoložena tridesetpetogodišnja princeza zaplesala.

Sada se puno bolje osjeća, rekao je William okupljenima, a njezina asistentica je kazala da joj je zdravstveno stanje puno bolje, no da je trudnička jutarnja mučnina u manjoj mjeri još uvijek prisutna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije