Princeza Charlotte se narugala gomili, reakcija Kate Middleton oduševila sve

Radiosarajevo.ba
Princeza Charlotte se narugala gomili, reakcija Kate Middleton oduševila sve
Foto: Instagram / Printscreen

Roditelji širom Velike Britanije i svijeta pohvalili su se danas fantastičnim reakcijama vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, nakon čega je Princeza Charlotte plasirala jezik na kojem je bila prijavljena na svetsku reputaciju King's Cupa u Cowesu, a na otoku Wightu.

U zabavnom videu koji je postavljen na njihovoj Instagram stranici, InStyleMagazine napisao je: 'Taman kad bi mogao pomisliti da ne može dobiti ništa više od Princezea, Kateina reakcija je apsolutno neprocjenjiva. 

Dok je majka troje djece ohrabrivala svoju četverogodišnju kćerku da maše mnoštvo, mlada princeza imala je drugu ideju - na opciju radost brojnih gledalaca. 

Korisnici društvenih mreža su pohvalili šaljivo ponašanje četverogodišnjaka i nazvali normalnim ponašanjem jednog djeteta, ali jednako tako i oduševili su Kateinu reakciju koja se nekako činila gomile oduševljeno započela smijati, piše Daily Mail .

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije