Odao počast / Nakon rođenja sina: Princ Harry učinio ono što njegov brat nikada nije

06. 05. 2019. u 19:43:00 Radiosarajevo.ba

Shares:724

Princ Harry i Meghan Markle prekinuli su tradiciju i vijest o rođenju sina objavili su prvo na Instagramu.

Buckinghamska palača / Na svijet stigla nova kraljevska beba: Rodila Meghan Markle

Princ Harry odlučio je odati počast svojoj majci Diani na način na koji njegov brat William nikad nije. Harry je u objavi rođenja svog sina spomenuo svoje dvije tete i ujaka, grofa Charlesa Spencera. 

Velika Britanija / Oglasio se princ Harry nakon što je dobio sina

"Njeno Kraljevsko Visočanstvo vojvotkinja od Sussexa jutros je rodila sina u 5.26. Dječak je težak 3,26 kilograma. Vojvoda od Sussexa bio je prisutan na porođaju. Kraljica, vojvoda od Edinburga, princ od Walesa, vojvotkinja od Cornwalla, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale i Earl Spencer oduševljeni su viješću. Majka vojvotkinje Doria Ragland, koja je presretna zbog dolaska svog prvog unuka, nalazi se u Frogmore Cottageu s Kraljevskim visočanstvima. Njeno Kraljevsko Visočanstvo i beba su dobro", glasi puna izjava Buckinghamske palače.

Mnogi su odmah primijetili da se u objavi među prvima spominju lady Jane Fellowes i lady Sarah McCorquodale i grof Spencer. Harry je na taj način pokazao da jednako uvažava obitelj svoje pokojne mame Diane, kao i obitelj svog oca Charlesa.

 

 

NEMA KOMENTARA